Ο Ταϊλανδός Παϊρόζ, δεν χρειάζεται να αναφερθεί και το δύσκολο στο γράψιμο και στην εκφώνηση επίθετό του είναι επενδυτής. Υποτίθεται. Αλλοδαπός επενδυτής στην ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός. Γιατί, λοιπόν, ο Φλαμπουράρης και ο Καρανίκας να μην κάνουν ένα «κούρεμα» στα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Όπως έγινε και με την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη, που αγόρασε την καπνοβιομηχανία της Ξάνθης.

Χρέη είχε και η ΣΕΚΑΠ και πολύ σωστά η κυβέρνηση κανόνισε τη δουλειά για να γλυτώσει τριάντα πλας εκατ. ο ομογενής επιχειρηματίας. Και άσε τη ΝΔ να λέει ότι ο σύριζας έφτιαξε «φωτογραφικό» νόμο για να διευκολύνει τον και φιλοκυβερνητικό εκδότη- καναλάρχη Ιβάν. Αν δεν ήταν ο και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ το εργοστάσιο στην Ξάνθη θα το είχαν ρημάξει τα ποντίκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέμε για τον Ταϊλανδό του Αλαφούζου. Τον υποτίθεται επενδυτή του Παναθηναϊκού. Γιατί υποτίθεται; Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει βάλει λεφτά στην ΠΑΕ. Και πόσα. Δεν έχει παρουσιάσει έμβασμα τράπεζας με το οποίο να φαίνεται ότι εξαγόρασε το πακέτο μετοχών. Ουδεμία μέχρι στιγμής ανακοίνωση υπάρχει ότι συμφώνησαν και σε τι οι Αλαφούζος – Παϊρόζ.

Χοντρό να ζητήσει «κούρεμα» των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε αποχωρήσει, διότι «Δεν μπορεί άλλο», «Δεν έχω…», «Δεν πληρώνω…» Και ο άνθρωπος υποχρεώνεται να καταβάλει 600.000 ευρώ τον μήνα, κάθε μήνα, στον ανοικτό λογαριασμό που έχει και δεν τελειώνει με την εφορία.

Άλλο ο Αλαφούζος, άλλο ο Παϊρόζ. Μην τον χάσουμε τον Ασιάτη επενδυτή! Να του κάνει το κράτος μια αβάντα, για να φέρει λεφτά απ’ έξω. Μην πάρει τον Παναθηναϊκό τόσο χοντρά χρεωμένο ο άνθρωπος. Μήπως και το μετανιώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
…………………….

Τι θα κερδίσει από τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης