Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι παλμοί της καρδιάς της γυναίκας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αυξάνονται κατά δέκα τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι, χωρίς να το ξέρετε, κάνετε μία αερόβια άσκηση. Η γυμναστική ωφελεί τόσο εσάς όσο και το μωράκι σας που βρίσκεται στην κοιλιά σας.

Μερικά από τα θετικά που μπορείτε να απολαύσετε, εάν κάνετε γυμναστική είναι ότι νιώθετε περισσότερο ευδιάθετη και δραστήρια μέσα στην ημέρα, κάνετε πιο ξεκούραστο ύπνο, και αποφεύγετε το πρήξιμο των ποδιών που είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα κυρίως κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όλα τα παραπάνω αλλά και για τη σωματική σας υγεία χρειάζεται να γυμνάζεστε αρκεί να ακολουθήστε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές.

-Πριν ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ρωτήστε τον γυναικολόγο σας. Ακόμα κι αν έχετε απευθυνθεί σε έναν personal trainer, καλύτερα είναι πρώτα να συμβουλευτείτε τον μαιευτήρα σας, ο οποίος έχει σε γνώση όλο το ιατρικό ιστορικό σας. Συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως το άσθμα και η αναιμία, μπορεί να μην σας επιτρέπουν να γυμναστείτε.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης