Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η «κομμένη» από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία δείχνει και η ίδια ξαφνιασμένη με την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην την συμπεριλάβει τελικά στη μάχη της Α’ Αθήνας.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε πανστρατιά. Ανταποκρίθηκα άμεσα στο κάλεσμά του, στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή τον ίδιο και την παράταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι έπρεπε να πω και να κάνω, το έκανα κατ’ επανάληψη δημόσια και με αξιοπρέπεια!
Δυστυχώς η ανταπόκρισή μου υπήρξε μονόπλευρη και ο καθένας ας κάνει τις εκτιμήσεις του….
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας να σας εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο στις δύσκολες και κρίσιμες εκλογές του 2009.

Δούλεψα μεθοδικά αυτά τα 2,5 χρόνια και συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων της Αθήνας και των συμπολιτών μας, καταθέτοντας πάνω από 1.100 ερωτήσεις και αναφορές στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα και τις δημόσιες θέσεις μου ενημερώνεται συνεχώς η ιστοσελίδα μου. Αν δικαίωσα την επιλογή σας στο πρόσωπό μου ως Ελληνίδα Βουλευτής εσείς θα το κρίνετε.

Το γραφείο μου ήταν και θα είναι πάντα στη διάθεσή σας. Υπόσχομαι να ξανασυναντηθούμε σύντομα,γιατί η πολιτική έχει συνέχεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω μάθει στη ζωή μου να εργάζομαι σκληρά ,να βάζω στόχους ,να αγωνίζομαι και να περιμένω.
Ελίζα Βόζεμπεργ».

Αντωνάκηηηηη άρχισαν τα όργανα….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης