Χαμογελαστός μπήκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Τα χαμόγελα, όμως, δεν κράτησαν για πολύ…

Η καθυστερημένες αφίξεις στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των βουλευτών Νίκου Τσούκαλη και Νίκης Φούντα δημιούργησαν μια σύγχυση, η οποία τελικώς ξεπεράστηκε, καθώς, λίγο αργότερα, έφτασαν στα γραφεία του κόμματος, αποδίδοντας την αργοπορία τους στην αυξημένη κίνηση στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έγινε όμως το ίδιο με τον βουλευτή Θωμάς Ψύρρα, ο οποίος όχι μόνο δεν προσήλθε στα γραφεία, αλλά έκλεισε και το κινητό του, ώστε να μην μπορεί κανείς να τον προσεγγίσει.

Ο ίδιος ο βουλευτής φέρεται να είπε «τι να έρθω να κάνω, αφού έχουμε ήδη αποφασίσει τι θα κάνουμε στην αυριανή ψηφοφορία».

Να θυμίσουμε ότι οι τρεις βουλευτές προσυπέγραψαν το κείμενο – πρόταση, μαζί με πέντε ανεξάρτητους βουλευτές και σύμφωνα με το οποίο θα μπορούσαν να είχαν πει το «ναι» στην ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, υπό προϋποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος επανέλαβε ότι «ούτε διαχέεται, ούτε διαλύεται η ΔΗΜΑΡ».

Η συνεδρίαση αναμένεται να είναι μακρά, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει εάν τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα, όπως την προηγούμενη φορά.

Πάντως, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής έλεγε χαρακτηριστικά ότι «απόψε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιες εναλλακτικές δυνατότητες διαμορφώνονται, για την εκλογική μας κάθοδο, ώστε να συζητηθούν στο διαρκές συνέδριο που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης