Δ.Κ

Η ερώτηση που έκανε ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Χρήστος Κατσώτης για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και τους απλήρωτους εργαζόμενους στον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη μπορεί να μας οδηγήσει ξανά σε πιράνχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υπουργός Υγείας είπε πως προχώρησαν στον πλειστηριασμό και στην ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου ως την καλύτερη λύση για να λειτουργήσει ξανά το Θεραπευτήριο ,να μπορέσουν να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι και το κράτος να μην χάσει.

Ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος υπενθύμισε στον Υπουργό πως σε τέτοιες περιπτώσεις οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο τέλος της λίστας ,κι αυτό σημαίνει πως δεν πάρουν ποτέ τα λεφτά τους ,ενώ παράλληλα η ιδιωτικοποίηση είναι ξεπούλημα.

Κάπου εδώ ο Υπουργός Υγείας άρχισε να βλέπει πίσω από δημοσιεύματα έναν πόλεμο που του γίνεται από έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε για το Ντινάν. Αλλά τις ημέρες που προβήκαμε στον πλειστηριασμό και στην ανάθεση του νοσοκομείου στο νέο ιδιοκτήτη ένα συγκεκριμένο site άρχισε με συνεχείς αναρτήσεις να μιλά για μεγάλο σκάνδαλο. Μπορεί και σεις να επηρεαστήκατε από αυτά τα δημοσιεύματα. Πίσω από αυτό το site φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας» είπε ο Μάκης Βορίδης για τα όσα συμβαίνουν στο Ερρίκος Ντυνάν.

Στ ‘Αποστόλη το κουτούκι , στ’Αποστόλη το Κουτούκι
Πήγα κι άκουσα μπουζούκι
Και στο στενό το
Μαγαζί
Μπήκε κι ο πόνος μου
Μαζί…(στίχοι:Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης