Δ.Κ.

Από όλα είχε ο μπαξές του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της ταραχώδους συζήτησης του περίφημου πολυνομοσχεδίου. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης άσκησαν έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ από την πλευρά της η τρικομματική προσπάθησε να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μετά ήρθαν οι αφιερώσεις, και το μόνο που έλειπε στον «ναό της δημοκρατίας» ήταν να ξεκινήσουν όλοι μαζί να σιγοτραγουδάνε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θέλησε να αναδείξει τις αντιφάσεις του Αλέξη Τσίπρα και της Κουμουνδούρου αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι, το γνωστό λαϊκό άσμα «Πώς τρελαίνεται ένας άντρας». Αφορμή στάθηκε η ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «είμαστε κι εμείς νοικοκύρηδες».

«Οι πολίτες ξέρουν γιατί. Γιατί το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι το Ελληνικό πρέπει να είναι γαλατικό χωριό χωρίς καμία ανάπτυξη και το απόγευμα ο Γιάννης Σταθάκης βγαίνει και λέει ότι πρέπει να γίνει κατά 1/3 πάρκο και επενδύσεις. Γιατί το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλει τους μιντιάρχες και τους επιχειρηματίες που θέλουν να αγοράσουν τον ΟΠΑΠ, και το βράδυ τρώει μαζί τους στο ίδιο τραπέζι. Γιατί το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλει ότι δεν προχωράμε τις επενδύσεις, όπως την Ντόιτσε Αιόλια, πίσω από την οποία είναι γνωστός επιχειρηματίας, και το βράδυ ο εκπρόσωπός του Θ. Πετράκος την καταψηφίζει» σχολίασε ο βουλευτής, πριν προχωρήσει στην αφιέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς τρελαίνεται ένας άντρας, πώς τρελαίνεται,
με μια αγάπη αμαρτωλή όταν μπερδεύεται.

Πώς την πατάει ένας άντρας, πώς την πατάει,
όταν είναι παντρεμένος και μια άλλη αγαπάει. 

Τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός,
χαράματα στο σπίτι γυρίζω σαν τρελός.

Δεν μπορώ τον εαυτό μου πια να συγκρατήσω
και τον παράνομο δεσμό εγώ να σταματήσω.

Πώς με τρελαίνει το φιλί της, πώς με τρελαίνει,
και το πάθος μου για ‘κείνη με σκοτώνει, με πεθαίνει.

Τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός,
χαράματα στο σπίτι γυρίζω σαν τρελός.

Δικό σας τώρα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης