Δ.Κ

Γερμανός στις εισπράξεις, Έλληνας στις αποδείξεις απεδείχθη ο ιδιοκτήτης ενός πανέμορφου μπαρ κοντά σε ένα από τα χιλιοτραγουδισμένα γεφύρια της επαρχίας.

«Είναι φραγκοφονιάς ο κύριος, έχει κάνει πολλά χρόνια στη Γερμανία και δεν καταλαβαίνει τίποτα», ψιθύρισε ένας από τους πελάτες ακούγοντας την τιμή του κοκτέιλ που ζήτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ή η οικονομική κρίση δεν έφτασε κάτω από το ποτάμι ή ο ιδιοκτήτης δεν έχει καταλάβει τι τραβάει ο Έλληνας;» αναρωτηθήκαμε εμείς και υποσχεθήκαμε στον καταναλωτή να κάνουμε και μεις τη δουλειά μας, όπως τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει και ο ελληνογερμανός.

Οκτώ ευρώ για ένα Μοχίτο μπορεί να είναι και λίγα… φτάνει ο πελάτης να δει την γυναίκα του πρωτομάστορα να αναδύεται απ’τα νερά το ποταμού κι όχι τη φράου Μέρκελ να βγαίνει από μέσα σαν το τέρας του Λόχνες.

Όσο για τις αποδείξεις; Ούτε για δείγμα πάνω στα τραπέζια. Γερμανός λοιπόν στις εισπράξεις ο ιδιοκτήτης, Έλληνας στο θέμα των αποδείξεων. Η λέξη πρεστίζ τόσο στα γερμανικά όσο και στα αγγλικά σημαίνει κύρος και για να το έχεις στη χώρα μας πρέπει να λειτουργείς ως Έλληνας και να εισπράττεις ως κουτόφραγκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης