Π. Κ.

Μόλις προχθές ανάρτησε στο Διαδίκτυο τον πολιτικό έρωτά του για την Μαρίν Λε Πεν. Την επόμενη ημέρα σαν γνήσιος καραβανάς αποφάσισε να «τιμωρήσει» τους παίκτες του με καψόνι. Τους φόρτωσε σε λεωφορείο στην Τουρκία για να τους φέρει στην Ελλάδα, 11 ώρες δρόμο. Γιατί οι παίκτες του έχασαν απέναντι στον Σέρβο που είναι και ο δαίμονας του. Πριν από χρόνια τόλμησε να ζητήσει τον λόγο από τον Σέρβο για μία ήττα της ομάδας του. Ο Σέρβος απλά τον έπιασε από τον λαιμό όπως λένε οι …κύκλοι. Μόνον που τότε κουμάντο έκαναν ο πατέρας του και ο θείος του. Πάντως όχι αυτός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πούλμαν από την Πόλη , ξεκίνησε με τέσσερεις απώλειες. Τρείς αμερικανοί Μπρούκληδες και ένας Χαλκινός από τα Πριγκηπονήσια αρνήθηκαν να υποβληθούν στο καψόνι. Αντράκια βλέπεις. Οι άλλοι έσκυψαν το κεφάλι.

Για να δούμε τώρα ποιος προπονητής επιπέδου και ποιοι παίκτες θα «κάτσουν» στην ουρά για να συμπεριληφθούν στην ομάδα που την διοικεί ο επιχειρηματίας σε στυλ καραβανά. Όσο για τον Σέρβο, του σέρβιρε τρία κρύα πιάτα με δηλητήριο . Κάτι σαν λαχματζούν με στρυχνίνη. Ο Σέρβος ξέρει. Ο Τράκης μπορεί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης