Δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα ο νεαρός, ούτε από θεσμικούς ρόλους ούτε από ευπρεπείς κανόνες. Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κύριος Γιώργος Μουρούτης, δείχνει διατεθειμένος να τα βάλει με όλους και με όλα και να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω χωρίς προηγουμένως να το έχει σχολιάσει.

Τι ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας και ανέφερε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη ότι «ο Αντώνης Σαμαράς υπηρετεί τις νοοτροπίες του χθες και αυτό το διαπιστώνει κανείς από το νέο Μουσείο της Ακρόπολης όπου έχει γεμίσει με υπαλλήλους Μεσσήνιους», φωτογραφίζοντας έτσι τα ρουσφέτια του τότε υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδυτικότητα των ερώτησεών τους…», αναφέρει καυστικά ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού στο twitter του.

«Ας ρωτήσει ο κύριος Τσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης και τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με το ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει «επαναστατικά» ο Γιώργος Μουρούτης.

«Λυπούμαι τη δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλλει ερώτηση… Δέκα λεπτά αμίλητη είναι…», σχολιάζει ειρωνικά ακόμη ο …ποιητής του Μαξίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ, αν δεν τον βάλετε τιμωρία κάτω από τη νεραντζιά του Μαξίμου για μερικές μέρες θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα με το σύμβουλό σας.

Τούτος δείχνει να είναι μέλος δεκαπενταμελούς επιτροπής….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης