Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς… Ένας πρώην κι ένας νυν συναντήθηκαν το πρωί στους διαδρόμους της Βουλής και αντάλλαξαν απόψεις. Ο πρώτος δεν δίστασε δε να «παραδώσει» και μαθήματα αγροτικής ανάπτυξης ή για να ακριβολογούμε να κάνει συστάσεις στον «μεταλλαγμένο» Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης (σ.σ ο σκωπτικός όρος είναι του Τέρενς Κουίκ) Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Ο κ. Τσαυτάρης μπορεί να έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα από τα «σαγόνια» του… Τέρενς Κουίκ, έπεσε όμως πάνω στον Στέφανο Τζουμάκα, ο οποίος άρχισε το κήρυγμα για τα προβλήματα της αγροτιάς και τις επιδοτήσεις. Ο υπουργός είπε στον κύριο Τζουμάκα ότι αυτά με τις ευρωπαϊκές βοήθειες τελειώνουν, άρα δεν έχει νόημα να τα συζητάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά ο Τζουμάκας βρήκε άλλα θέματα. Βέβαια απ’ ότι πληροφορηθήκαμε δεν συμβούλεψε τον υπουργό για το πως μπορεί να πάρει κανείς έναν υπνάκο στα έδρανα του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι, ούτε τον ρώτησε τι τιμή έχει το καλαμπόκι αυτή την περίοδο. Προτίμησε τα εύκολα από τις συμπληγάδες πέτρες της αγροτιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης