Όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης φαίνεται πικραμένος μετά την απόφαση του αρχηγού του Φώτη Κουβέλη να κρατήσει την έδρα της Β’ Αθήνας εις βάρος του.

«Φτάσατε και πάλι στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιατε;» ήταν η ερώτηση των δημοσιογράφων στον Δημήτρη Χατζησωκράτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Αλλά θέλω να ξέρω, και με όλο τον σεβασμό στους νέους συναδέλφους βουλευτές που θα ’ρθουν στη Βουλή, ποιος θα κοντράρει στον οικονομικό τομέα τον Γιάννη Δραγασάκη ή τον Γιώργο Σταθάκη; Κι εγώ τι; Θα είμαι για μια ακόμη φορά μέχρι τα σκαλοπάτια της Βουλής;» απάντησε ο κύριος Χατζησωκράτης.

Εν τω μεταξύ, το κινητό του είχε σπάσει από τις κλήσεις, με τον επιλαχόντα βουλευτή να επαναλαμβάνει σχεδόν τα ίδια για το «κόψιμό» του από το Κοινοβούλιο.

«Κουράγιο, Δημήτρη, και μην το βάζεις κάτω!» του είπε, αγκαλιάζοντάς τον στους διαδρόμους, ο Νάσος Αθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νάσο μου, έχω περάσει και χειρότερα…» απάντησε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Κι ο Φώτης Κουβέλης; Α, συζητά μόνο με τον στενό του συνεργάτη Ανδρέα Παπαδόπουλο, αφού οι υπόλοιποι δείχνουν να έπονται.

Δύσκολο πράγμα η εξουσία…

Υστερόγραφο: Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τομεάρχη οικονομικού του κόμματος, αλλά παραμένει στην επιτροπή για την προγραμματική σύγκλιση της τριμερούς.

Λέτε να τον αντικαταστήσει με κανέναν μεγαλοσχήμονα του κόμματος, σαν εκείνον που διατείνεται σε όλα τα κανάλια ότι είναι εναντίον των απολύσεων και του εργασιακού μεσαίωνα που επιβλήθηκε στη χώρα, αλλά στην πράξη, εκεί οπού εργάζεται ο ίδιος, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο; Ναι, ναι, με την υπογραφή του!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης