Σε… επιφυλακή τέθηκαν οι βουλευτές, πρώην και νυν, όπως και τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενόψει της σύστασης νέας πολιτικής κίνησης από το φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία».

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση της εξέλιξης του φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία» σε κόμμα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ξενοδοχείο Park στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του φόρουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φόβος που επικρατεί στο επιτελείο της Συγγρού είναι τυχόν νέες διαρροές από το κόμμα και δυσάρεστες εκπλήξεις που ενδεχομένως να επιφυλάσσουν κάποια στελέχη. Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, το απόγευμα της Τετάρτης τα τηλέφωνα πήραν φωτιά προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση.

Η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε την περασμένη Τρίτη στη συνεδρίαση του ΔΣ των «Ελλήνων Πρωτοβουλία», και αναμένεται να παρουσιαστεί το όνομα του νέου κόμματος, το σήμα, καθώς και η ιδρυτική διακήρυξη.

Στο φόρουμ μετέχει ήδη ο βουλευτής Φθιώτιδας Ν. Σταυρογιάννης που προέρχεται από τη ΝΔ, και ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης