Γυαλιά καρφιά τα έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για να αποτραπεί η χρηματοδότηση των κομμάτων με 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι και ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, αναγκάστηκε να ανέβει στην έδρα για να επιβάλλει την τάξη, αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έλεγε να κάνει πίσω.

Λίγο νωρίτερα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να μην δοθεί δεκάρα τσακιστή στα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία σπατάλησαν – όπως είπε – τα χρήματα και τώρα ζητάνε κι άλλα για τον προεκλογικός τους αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι προκλητικό, το θέσαμε και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο Παναγιώτης Καμμένος.

«Όνειδος και απαράδεκτο» διευκρίνισε, εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Αμοιρίδης.

«Το θέμα είναι από την Παρασκευή, τώρα θέμα αντισυνταγματικότητας δεν μπορεί να υπάρξει» επεσήμανε ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλώ τον Λουκά Παπαδήμο να πάρει πίσω την τροπολογία και να μην ανοίξουν τα κρατικά ταμεία για να γίνουν εκλογές. Είναι αίσχος!» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την ίδια ώρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της ιστοσελίδας του, φέρεται να δήλωσε πως δεν θα την ψηφίσει. Και ο Γιάννης Ραγκούσης; Και η Άννα Νταλάρα; Και εκλογές πως θα γίνουν; Τζάμπα καίει η λάμπα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης