Στο εντευκτήριο της Βουλής οι τρεις Θεσσαλονικείς έδειχναν να είναι ο καθένας στον… κόσμο του. Σε έναν καναπέ καθόταν η γοητευτική βουλευτίνα της Δημοκρατικής Αριστεράς Κατερίνα Μάρκου και μιλούσε στο κινητό, στον άλλο καναπέ χαλάρωνε ο πρώην υφυπουργός Σπύρος Βούγιας ενώ στο τραπέζι με γυρισμένες τις πλάτες ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ορφανός που διάβαζε εφημερίδα.

«Μπα, μπα ποιος άνεμος σας έφερε σήμερα στην πρωτεύουσα, κύριε υφυπουργέ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος της Ζούγκλας τον Σπύρο Βούγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθα μόνο για δυο μέρες να δω φίλους και να μιλήσω και με μια βουλευτίνα για την συνεργασία της με μια πρώην συνεργάτιδά μου. Τίποτα το ιδιαίτερο» απάντησε ο πρώην υφυπουργός.

«Η πολιτική, το ΠΑΣΟΚ, το βουλευτιλίκι;» ήταν η δεύτερη ερώτηση.

«Μόνο σε τοπικό επίπεδο. Ναι η δημαρχία θα με ενδιέφερε αλλά δεν θα ήθελα να συγκρουστώ με το φίλο μου Γιάννη Μπουτάρη. Αν χρειαστεί να τον βοηθήσω ή αν συμφωνήσουμε αργότερα σε ένα σενάριο διαδοχής,ναι θα το συζητούσα. Όχι όμως συγκρουσιακά» απάντησε ο Σπύρος Βούγιας ανοίγοντας και τα χαρτιά του για την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης