Τον Κάιν και τον Άβελ θυμίζουν τα αδέλφια της Αριστεράς… Το ζητούμενο είναι ποιος απ’ τους δύο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιος η Δημοκρατική Αριστερά.

Στην εκπομπή του Νίκου Γεωργιάδη «Πολίτικη Κουζίνα», ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς και «δεξί χέρι» του Φώτη Κουβέλη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, πέταξε «τσεκουριά» θανατηφόρα στα «αδέλφια» της Αριστεράς του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είδατε εσείς, κύριε Γεωργιάδη, τον Αλέξη Τσίπρα, και γενικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να ασκούν κριτική στη “Χρυσή Αυγή” του κυρίου Μιχολιάκου; Εγώ πιστεύω πως αυτό γίνεται γιατί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν να πάρουν στις επόμενες εκλογές ψηφοφόρους από τη δεξαμενή της Χρυσής Αυγής» είπε ο νεαρός, πετώντας το καρφί του.

«Ακράτεια έχει ο τύπος…» σχολίασαν από την Κουμουνδούρου, δείχνοντας σφόδρα ενοχλημένοι με την κριτική που τους ασκείται τελευταίως από τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Πάντως, ο Φώτης Κουβέλης ανέβασε και ο ίδιος τους τόνους, όταν ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τον Καρατζαφέρη της Αριστεράς (δεν διευκρίνισε ποιον εννοούσε ο κύριος Τσίπρας) και άφησε να εννοηθεί ότι ο Φώτης Κουβέλης τα έχει βρει με τα άλλα δύο κόμματα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς έκανε λόγο για ανήθικη συμπεριφορά.

Αλλά να τον στείλουν και στη Χρυσή Αυγή, αυτό ξεπερνά ίσως τις κόκκινες γραμμές κάθε αριστερής αντιπαράθεσης…

Παρακολουθήστε το απόσπασμα :

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης