«Τι γίνεται κύριε Βουλευτά, πότε βλέπετε εκλογές; Αλλά και σεις στο ΣΥΡΙΖΑ αρχίσατε να ρίχνετε νερό στο κρασί σας..» είπε ο δημοσιογράφος σε Βουλευτή της λεγόμενης «αριστερής πλατφόρμας».

«Εγώ βλέπω εκλογές Νοέμβριο ή και Μάρτιο. Αν με την Τρόικα η κυβέρνηση δεν τα βρει τότε θα πάμε πάραυτα σε εκλογές. Όσο για μας δεν βάλαμε λίγο νερό, δυστυχώς βάλαμε πολύ νερό στο κρασί μας. Με το χρέος δεν παίζεις! Το χρέος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Δεν καις από τώρα τα χαρτιά σου αλλάζοντας στάση. Πας βήμα- βήμα πάνω σε αυτά που έχεις υποσχεθεί στο πρόγραμμά σου, ως κόμμα. Πας από τώρα επί της ουσίας σε προεκλογική περίοδο και καις το χαρτί σου. Αν γίνεις κυβέρνηση και τα βρεις δύσκολα και είσαι σε αδιέξοδο τότε ψάχνεις μία συμβιβαστική λύση. Δεν πουλάς από τώρα τις θέσεις σου!» απάντησε ο Βουλευτής γεμάτος απορίες για τους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ λέω πάντα αυτά που αναφέρονται στο πρόγραμμά μας για το θέμα του χρέους. Προσπαθώ να μην παρεκκλίνω από τις θέσεις μας. Θα μπορούσα και γω να έλεγα αυτό που σκέφτομαι αλλά αν το κάνω δεν θα μείνει τίποτα όρθιο» συμπλήρωσε ο Βουλευτής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης