Ένα νέο εστιατόριο άνοιξε τις πύλες του στο Τόκιο και -όπως φαίνεται- κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς διαθέτει ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη χρήση της τεχνολογίας.

Το εστιατόριο δεν διαθέτει σερβιτόρους. Τα πιάτα του μενού περνούν μπροστά από τους πελάτες μέσω ενός ιμάντα. Ο καταναλωτής επιλέγει αυτό που θέλει και αν είναι λίγο παραπάνω απαιτητικός μπορεί να χρησιμοποιήσει μια οθόνη tablet, που βρίσκεται ενσωματωμένη στο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης