Της Άντζελας Πεΐτση

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να χτίζει το δικό του προσωπικό αφήγημα με ψέματα, διχασμό και λάσπη» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης σχολιάζοντας αποκλειστικά στο zougla.gr τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον AΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασκώντας ιδιαίτερα αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό, υπογράμμισε: «Στην τελευταία συνέντευξή του εμφανίστηκε φοβισμένος, φοβερά ασυντόνιστος, εξαιρετικά εκνευρισμένος, σχεδόν γραφικός. Για μια ακόμα φορά αποκαλύφθηκε η πολιτική του γύμνια και η τρομακτική του ικανότητα στο ψέμα».

«Έχοντας χάσει κάθε επαφή με την αλήθεια, έφτασε στο σημείο να πει ότι οι εταίροι του ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα» τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

«Καμία ειλικρίνεια για το τέταρτο μνημόνιο, που φέρνει πιο σκληρά μέτρα, κόψιμο των συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου, νέα δυσβάστακτα βάρη στις πλάτες των ασθενέστερων» ανέφερε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο από την ελληνική πραγματικότητα. Εκτός τόπου και χρόνου, αντιλαμβάνεται την κόπωση, την εξαθλίωση και την απελπισία του ελληνικού λαού ως σιωπηρή συμφωνία στις καταστροφικές πολιτικές του ελλείψει ταραχών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης ξεκαθάρισε: «Η χώρα χρειάζεται λιγότερους και χαμηλότερους φόρους. Νέες θέσεις εργασίας, σταθερό φορολογικό σύστημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης