Συνάντηση με τους εκπροσώπους όλων των δικαστικών ενώσεων θα έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την ερχόμενη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Αντικείμενο της συνάντησης η οποία συμπίπτει χρονικά με τη λήξη των κινητοποιήσεων των δικαστών, θα είναι όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο της Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένεται να τεθεί και το οικονομικό ζήτημα. Εν τω μεταξύ μετά τους συναδέλφους τους στα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια, και οι διοικητικοί δικαστές, ανέστειλαν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου 2012.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων έως ότου επανεξεταστεί η περαιτέρω στάση τους από το νέο προεδρείο που θα προκύψει από τις εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου 2013. Να σημειωθεί πάντως ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Γ. Φαλτσέτος δεν θα είναι υποψήφιος και πάλι για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο συνταξιοδοτείται.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης