O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, δήλωσε πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαφθοράς με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο και πρότεινε την επιβολή μορατόριουμ για ένα χρόνο στην περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δεν φτάσει σε συμφωνία με τους εταίρους της.

«Έναν χρόνο παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη λέμε εμείς από τα χρήματά σας, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έχω γράψει ειδικό βιβλίο που λέω πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Ύστερα από έναν χρόνο ελάτε να συζητήσουμε πάλι», ανέφερε μιλώντας σε εκπομπή του MEGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν δεν θέλουν να το δώσουν, να το επιβάλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, πρόσφατα ο ελληνικός λαός μας έδωσε την ψήφο. Δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε δάνεια», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση παρά τις διαφωνίες που έχει εκφράσει και επανέλαβε πως δεν πρέπει να «δηλητηριαστούν» οι σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τις γερμανικές οφειλές.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την υπόθεση Κατρούγκαλου είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός «δεν χρειάζεται συνηγόρους, είναι ικανός να αντιμετωπίσει τα πράγματα πολύ καλά» και ότι έχει «πειστεί ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης