Πολύ γρήγορα το Μέγαρο Μαξίμου ανταποκρίθηκε στην έκκληση μίας μητέρας δύο παιδιών, η οποία μέσω της zougla.gr κοινοποίησε την αγωνία και το παράπονό της για την αντικοινωνική πολιτική που ακολουθήθηκε, θύμα της οποίας έπεσε και η ίδια.

Η zougla.gr δημοσίευσε την επιστολή που εστάλη στον πρωθυπουργό. Λίγες ημέρες αργότερα, το γραφείου του Αντώνη Σαμαρά ήρθε σε επικοινωνία με την κα Ζηνοβία σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσει σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Για όποια βοήθεια χρειαστεί θα απευθυνθεί και στη Μητρόπολη αλλά και στο ειδικό γραφείο Πρόνοιας, προκειμένου να διευθετηθεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δράμα της οικογένειας

Η κα. Ζηνοβία καμάρωσε τον γιο της σε όλα τα βήματα της ζωής του. Τον στήριξε όταν απολύθηκε από το στρατό, ενώ είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και σήμερα που του έχει διαγνωστεί η επάρατος νόσος στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο του.

Η οικογένεια ζεί με τα 600 ευρώ που λαμβάνει ως επίδομα πρόνοιας. Τις περισσότερες φορές, αργεί η καταβολή του ποσού με αποτέλεσμα τα χρέη να συσσωρεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το χειρόγραφο σημείωμά της:

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας:

Διαβάστε επίσης:

Κραυγή αγωνίας από μια πονεμένη μητέρα στη zougla.gr, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, 10:32

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης