Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τη Γαλακτοκομική Σχολή Κατσίκας στα Ιωάννινα, κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, πριν κατευθυνθεί στην Άρτα, όπου θα μιλήσει απόψε, και ανέφερε: «Οι εκλογές αυτές είναι η αρχή για να ξανακερδίσουμε το μέλλον. Με ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη. Χρησιμοποιώντας τους πιο άξιους Έλληνες. Αυτό είναι το μήνυμα ελπίδας, που ήρθαμε να δώσουμε σήμερα στην Ήπειρο. Για παράδειγμα, εδώ είναι μια Σχολή Γαλακτοκομίας, 100 ετών, που δείχνει τον πλούτο της χώρας, που μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε όπως πρέπει. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

Αργότερα, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με φορείς της πόλης και στελέχη του κόμματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Έχουμε τεράστιο ορυκτό πλούτο, αλλά δεν έχουμε ούτε ένα ορυχείο. Έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε τους καλύτερους τουρίστες, αλλά οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα. Έρχονται τα κρουαζιερόπλοια και λίγες ομάδες τα διώχνουν. Έχουμε τα καλύτερα μυαλά, αλλά αυτά φεύγουν στο εξωτερικό…».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης