Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διήμερη επίσκεψη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ στην Κεφαλονιά, ο οποίος έχει αναλάβει και την εκπροσώπηση του νησιού.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με πολύωρη σύσκεψη χθες το βράδυ με τους πολιτευτές του Κινήματος στο νησί, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και τον αρμόδιο τομεάρχη Οργανωτικού, Μάκη Πετράτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύσκεψη καταγράφηκαν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν στην Κεφαλονιά και που θα πρέπει ο Τέρενς Κουίκ να προωθήσει είτε κοινοβουλευτικά είτε απευθείας στα αρμόδια υπουργεία.

Σήμερα, ο κ. Κουίκ επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σπυρίδωνα, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, το Κεντρικό Λιμεναρχείο και τον δήμαρχο του νησιού, Αλέκο Παρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παρίσης αποκάλυψε τη δραματική οικονομική κατάσταση του Καλλικρατικού Δήμου του, που έχει μία «μαύρη τρύπα» 40.000.000 ευρώ, καταγράφοντας παράλληλα και τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή, αποδεχόμενος με ιδιαίτερη ικανοποίηση την κοινοβουλευτική βοήθεια που υποσχέθηκαν ότι θα του προσφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Επιπλέον, επισκέφθηκε και την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη και Μουσείο, ένα από τα σημαντικότερα πνευματικά ιδρύματα της Κεφαλονιάς, του οποίου οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι από τις αρχές του 2012.

Τέλος, τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιθάκη αλλά και την Κεφαλονιά, αυτή τη φορά περιοδεύοντας σε όλο το νησί μαζί με πολιτευτές και συντονιστές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης