«Η λύση στα προβλήματα της πατρίδας μας είναι η πολιτική του ρεαλισμού, η πολιτική της αλήθειας και των καθαρών επιλογών» υπογράμμισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος, που διοργανώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αυγενάκης προέβλεψε ότι «οι επόμενες εκλογές δεν είναι μακριά» και κάλεσε τα στελέχη να εργαστούν οργανωμένα και μεθοδικά, εκτιμώντας ότι από τις επόμενες κάλπες θα προκύψει μια «αυτοδύναμη κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωσε, μάλιστα, ότι η χώρα χρειάζεται μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση. «Τέτοια θα είναι η ΝΔ, ως κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» εξήγησε.

«Στην Ελλάδα η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει. Η πολιτική της αλήθειας, της ευθύνης, της συνέπειας, της αποτελεσματικότητας, που αψηφά το πολιτικό κόστος, που υπηρετεί διαχρονικά η παράταξη μας, η πολιτική των πέντε άλφα: αξιοκρατία, αριστεία, ανάπτυξη, αλληλεγγύη, αξιοπιστία. Η πολιτική που χαρακτηρίζει τον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης