Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Από εμένα και τα στελέχη της Ν.Δ. θα ακούτε μόνο αλήθειες» τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και μίλησε για τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να στηριχτεί η χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Ο πρώτος είναι η πολιτική σταθερότητα, με κυβέρνηση η οποία θα έχει ορίζοντα τουλάχιστον τριετίας και βασικό κορμό τη Ν.Δ. Ο δεύτερος, οι ευρύτερες συνεργασίες και ο τρίτος, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασύνταξης της οικονομίας και ανάτασης της κοινωνίας» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε λόγο για παραπλάνηση του λαού από τον Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν όσα ανέφερε τον Δεκέμβριο του 2014.

«Έλεγε, και όλοι θυμόμαστε, πως θα παίζει νταούλια και λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές. Τον ρωτούμε σήμερα, τα πίστευε αυτά που έλεγε ή προσπαθούσε να εξαπατήσει τον κόσμο; Σήμερα μπορεί να ξανάρθει στο Ηράκλειο, που σήμερα δεν τόλμησε να έρθει, να τα ξαναπεί;» είπε.

Επιπλέον, επέκρινε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., λέγοντας ότι τα πράγματα μέσα σε 7 μήνες είναι πολύ πιο δύσκολα όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην κοινωνία, την απασχόληση, την Παιδεία και το μεταναστευτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διώχνει. Εμείς μειώναμε τους φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ τους αύξησε. Εμείς μικραίναμε το σπάταλο κράτος, ο ΣΥΡΙΖΑ το επανέφερε» πρόσθεσε, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου, υποστηρίζοντας ότι ποτέ «ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόσο κακό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:
Υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, 20:32

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης