Ένα νέο βίντεο, όπου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεσπά σε ακροδεξιό παραλήρημα κατά του Αλέξη Τσίπρα, της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το βίντεο είναι από ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου τον Ιούνιο του 2012, πριν από τις εκλογές και μετά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό στην τότε υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, και είχε πιαστεί στα χέρια με τη Λιάνα Κανέλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Και αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου, και οι Τσίπρες, ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάνανε κι άλλη φορά, και τους θάψαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι, και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν», λέει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Aνακοίνωση του ΚΚΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το νέο βίντεο, με το εμετικό παραλήρημα του Μιχαλολιάκου, αποτελεί ωμή ομολογία του χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι ο φασισμός, ο ναζισμός είναι γέννημα – θρέμμα του σάπιου συστήματος και γι’ αυτό έχει ως προμετωπίδα του τον αντικομμουνισμό», επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για το νέο βίντεο για την “Χρυσή Αυγή”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης