Το νέο ανερχόμενο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της Θεσσαλονίκης είναι η Πέννυ Δαλαμπούρα, η οποία αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη στις λιστομαχίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Η μόλις 25 ετών γιατρός είναι πολιτική φίλη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Δημοκρατία», η νεαρή δερματολόγος εξηγεί γιατί επέλεξε τώρα να δραστηριοποιηθεί πιο ενεργά στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ: «Είναι δύσκολο να ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ σήμερα. Όμως, αυτός είναι πολιτικά ο χώρος όπου οι ιδέες μου μπορούν να βρουν εφαρμογή. Προφανώς και διαφωνώ με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, όμως, κακά τα ψέματα, όταν ασκείς εξουσία για καιρό, πάσχεις από κυβερνητισμό και από στελέχη που έχουν διαφθαρεί. Γι’ αυτό ο κόσμος σήμερα θέλει να δει νέους ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την εποχή η Πέννυ κάνει την ειδικότητά της ως δερματολόγου, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός να αναγκαστεί κάποια στιγμή να φύγει στο εξωτερικό για να την τελειώσει, λόγω της κρίσης στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι, για την ώρα, η πολιτική βρίσκεται πιο ψηλά στην ατζέντα της…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης