Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα εργαστεί στο γραφείο της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού, που λειτουργεί στο κτήριο του Υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, και θα ασχοληθεί με θέματα της πόλης. Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, στις 12.00, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ώρα αργότερα, στις 13.00, θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo από κοινού με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του Νομού Θεσσαλονίκης.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στις 11.30 στο λιμάνι της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι στις 26 Νοεμβρίου 2016 ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη με σύσκεψη εργασίας και δεσμεύτηκε, ενώπιον των εκπροσώπων τον τοπικών φορέων, ότι θα επισκέπτεται συχνά την πόλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης