Το Νέο Ελληνικό Θέατρο, έχει προγραμματίσει για την κεντρική σκηνή από τις 21 Οκτωβρίου 2016 έως τέλος της σεζόν, την κωμωδία: « Άσε να μη μιλήσω καλυτέρα» του Γιώργου Αρμένη σε σκηνοθεσία του ίδιου.

Με την έναρξη της νέας σεζόν, στο Εξαρχειώτικο θέατρο (από 21 Οκτωβρίου 2016), μέχρι και 21 Νοεμβρίου, τα εισιτήρια θα στοιχίζουν μόνο 3 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για έναν ολόκληρο μήνα, οι θεατρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένους ηθοποιούς, στην ανατρεπτική κωμωδία: «Ασε να μη μιλησω καλυτερα» του Γιώργου Αρμένη, σε σκηνοθεσία του ίδιου, δίνοντας μόνο τρία ευρώ.

Δυο λόγια για το έργο:

Μία οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλια του αιωνόβιου Δήμου. Παιδιά, συμπεθέρες, γαμπροί, ανίψια, εγγόνια, όλο το σόι του παππού. Αυτή η σύναξη είναι η Ελλάδα του χθες, του σήμερα και του μέλλοντος. Με τραγούδια, χαρές, χορούς, πειράγματα, γκρίνιες, υποσχέσεις, ελπίδες, κλάματα, μνήμες και όνειρα.

Μέσα απ’ τους χαρακτήρες γεννιέται και προεκτείνεται το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι, που ταλανίζει χρόνια τώρα τη χώρα. Η κωμωδία αρχίζει και απογειώνεται με σουρεαλιστικές καταστάσεις, που ακούγονται απίστευτες κι όμως είναι τόσο αληθινές, μέσα από ένα πειρατικό σταθμό, με το Δήμο να αφουγκράζεται τον παραλογισμό τους, λέγοντας: «Άσε να μη μιλήσω καλύτερα»…

Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία : Γιώργος Αρμένης
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Μετσικώφ

Παίζουν:

Γιώργος Αρμένης
Ηλίας Ζερβός
Κώστας Φλωκατούλας
Μελέτης Γεωργιάδης
Χρήστος Ευθυμίου
Ιωάννα Ζιάννη
Κατερίνα Αντωνιάδου
Στέλιος Νίνης
Θανάσης Τσάκαλος

Ημέρες παραστάσεων:

Τετάρτη – Λαϊκή: 20.00

Πέμπτη, Παρασκευή: 21.00

Σάββατο- Λαϊκή : 18.00

Σάββατο: 21.00

Κυριακή: 20.00

Διάρκεια: 120 λεπτά

Τηλέφωνο κρατήσεων:

210 8253489, 210 8817941

www.armenis.gr

e mail : info@armenis.gr

Νέο Ελληνικό Θέατρο – Γιώργου Αρμένη

Σπυρίδωνος Τρικούπη 34 Εξάρχεια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης