Η μουσική παράσταση της χρονιάς που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και ΜΜΕ θα ολοκληρώσει τον κύκλο της την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Επενδύοντας στην διασκέδαση υψηλού επιπέδου, στις δυνατές εμπειρίες που υποσχόταν η μουσική τους συνάντηση για πρώτη φορά επί σκηνής και στη συγκίνηση των δυνατών ερμηνειών τους και των αξεπέραστων επιτυχιών τους, όλους αυτούς τους μήνες η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος προσέφεραν στο κοινό μία εξαιρετική παράσταση, μια αληθινή υπερπαραγωγή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων όσων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ένα ή Κανένα». Η παράσταση που χαρακτηρίστηκε «ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα», «ένα μουσικό φαινόμενο» και έμελλε να γίνει πραγματικά «η απαρχή ενός νέου είδους διασκέδασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση, δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες απέδειξαν ότι κέρδισαν το στοίχημα και έβαλαν τα θεμέλια για μία νέα εποχή στα δεδομένα της διασκέδασης παρασύροντας το κοινό σε ένα μαγικό, μουσικό ταξίδι μέσα από αγαπημένα τραγούδια και την σκηνική τους παρουσία που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας, με φόντο τα εντυπωσιακά σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και τα ευφάνταστα κοστούμια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα αρχή παρά για ένα τέλος, καθώς μέσα από την παράσταση «Ένα ή Κανένα» δόθηκε το έναυσμα για κάτι νέο, κάτι που δεν είχε παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, θέτοντας τον πήχη ψηλά και αποτελώντας προάγγελο για τα καλύτερα που έρχονται…Μη χάσετε τις τελευταίες παραστάσεις, 22 & 23 και 29 & 30 Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης