Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Μια εβδομάδα νωρίτερα από τις εκλογές, στις 10 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συμπόσιο στον κινητήρα, όπου θα αποκαλυφθούν «Οι ΔοξαΠατρίδες». Αυτοί που μπορεί να μην είναι υποψήφιοι, αλλά κρατάνε την λύση της σωτηρίας μας στα χέρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαδικτυακό-φωτορομάντζο «ΑΡ ΓΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥΣ? – Οι Δοξαπατρίδες», το νέο project του Κινητήρα με τις υπογραφές της Βίκυς Αδάμου και της Χριστίνας Σαμπανίκου, επιχειρεί να δει την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας από μια άλλη οπτική γωνία. Αυτήν της χαράς, της αισιοδοξίας,της ελπίδας, του γέλιου,καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Τι συνδέει έναν εισοδηματία, μια ανύπαντρη μητέρα, έναν ναυαγωσώστη, έναν αδιόριστο δάσκαλο, μια δημοσιογράφο; Τι ενώνει τον Όλυμπο με το κέντρο της Αθήνα; Τον Σείριο με την Γη; Την απάντηση θα την δώσουν οι ΔοξαΠατρίδες. Η ηρωική δωδεκάδα που μια σειρά από τυχαία γεγονότα και ένα χτύπημα στο ΔόξαΠατρί, θα φέρει στο φως τους Θεούς που κρύβουν μέσα τους. Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη και ένας χορός συμπτώσεων και κωμικών καταστάσεων τους ενώνει στην ύψιστη αποστολή. Την σωτηρία της Ελλάδας!

Οι λευκοί καπνοί της τσίκνας θα καλύψουν τα σύννεφα της απαισιοδοξίας και οι ΔοξαΠατρίδες θα βρεθούν αναμεσά μας έχοντας πάρει την διερευνητική εντολή της ευτυχίας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίτιμος καλεσμένος ο θεός Διόνυσος θα κάνει barbecue για εσάς και θα σας ταίσει κοψίδια και αισιοδοξία.

Πάρτε μαζί σας, την τρέλλα σας, το χιούμορ σας, τα περιττά κιλά σας, το άδειο πορτοφόλι σας, την άβαφη ρίζα σας, την ομορφιά σας, την ερωτική σας απογοήτευση, την αγάπη σας, τη γκρίνια σας και την καλή σας διάθεση και ελάτε.

Στις 10 Ιουνίου φέρτε το παϊδάκι σας, το παιδάκι σας, ένα λουκάνικο ή ένα μπουκάλι κρασί και ελάτε να συνεισφέρετε σε ένα πάρτυ αλλιώτικο από τα άλλα.

Γιατί η Σωτηρία μας δεν έρχεται χωρίς Αλληλεγγύη. Και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σωθούμε ή να καταποντιστούμε.

ΑΡ ΓΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥΣ? – Διαδικτυακό Φωτορομάντζο – http://www.areyousirius.gr
Σύλληψη: Βίκυ Αδάμου – Χριστίνα Σαμπανίκου
Σκηνοθεσία: Βίκυ Αδάμου
Κείμενα: Χριστίνα Σαμπανίκου
Φωτογραφίες: Χρήστος Μαυρίδης
Web design: Σπύρος Κοντογιώργης @embryodesign
Συμμετέχουν : Γιάννης Ο., Φλώρα Καλομοίρη, Βιολέτα Γύρα, Δημήτρης Κανέλλος, Μαρία Μπαγανά, Χρίστίνα Γερογιάννη, Βασίλης Ζαϊφίδης και πολλοι ακόμα ηθοποιοί.

Κινητήρας studio, Artistic Residency Centre,
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, Αθήνα 11742,
Τηλ: 210.9248 328
email: info@kinitiras.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης