Σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο ζωγράφος Γιάννης Σταύρου προσκαλεί στο εργαστήριό του όλους τους φίλους που αντέχουν ακόμα στην καταιγίδα της κρίσης, να δουν από κοντά τα καινούργια του έργα, με θέμα «τα κακά κορίτσια και δρόμοι της Αθήνας».

Νοσταλγικές φιγούρες και εικόνες με φόντο την πόλη που κάποτε αγαπήσαμε…Όπως λέει και ο ίδιος στο κείμενο της πρόσκλησής του, «η ζωή δε γυρνά πίσω, διανύω ένα καταναγκαστικό παρόν που προσδιορίζει άσχημα το μέλλον. Ομορφιά μόνο στη μνήμη πλέον και στη ζωγραφική»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργαστήριό του, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γεώρχαρη 4 στην Παιανία, θα είναι ανοικτό από τις 12.00 και μέχρι αργά το βράδυ και «πάντα με ποτά και με τσιγάρα…».

Ο Γιάννης Σταύρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1948. Σπούδασε αρχικά στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, στο Εργαστήριο Γλυπτικής του Γιάννη Παππά, πριν στραφεί ολοκληρωτικά προς τη ζωγραφική.

Ζει και εργάζεται στην Παιανία. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει οργανώσει πάνω από τριάντα ατομικές. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλέφωνα: 210 6645664, 6956-336683 yannisstavrou.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης