Comeandjoinus στην Ελληνική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στον ατμοσφαιρικό χώρο με θέα την Ακρόπολη του AthensArtower (Αρμοδίου 10, Βαρβάκειος Πλατεία, Αθήνα 105 52), την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 18.00.

Η ώρα του τελικού έχει φτάσει και η Ελληνική Έκθεση του RedBullDoodleArt είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα 20 καλύτερα έργα, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, η κριτική επιτροπή του RedBullDoodleArt, ManoliRTMone και NadiaStasinou, θα δώσει το μαγικό εισιτήριο σε ένα από αυτά για να ταξιδέψει στην παγκόσμια έκθεση,όπου ο καλλιτέχνης θα δημιουργήσει2Ddoodles και με την βοήθεια του Tilt Βrush από την Google θα τα μεταφέρει σε 3D αριστουργήματα!

Τι ακριβώς όμως είναι το doodleart και πως μπήκε στο παιχνίδι ο παγκόσμιος διαγωνισμός του RedBullDoodleArt;

Το doodleart είναι ένα αόριστο σχέδιο το οποίο γίνεται την ώρα που το μυαλό του καλλιτέχνη είναι απασχολημένο με κάτι άλλο. Με άλλα λόγια, όπως είπε και ο ManoliRTMone –κριτής του Ελληνικού DoodleArt- «Αφήσου ελεύθερος και κάνε ότι σου έρθει στο κεφάλι!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή…η αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών…την ώρα του μαθήματος!

Και κάπου εδώ έρχεται ο παγκόσμιος διαγωνισμός σκίτσου της RedBullDoodleArt, που ενώνει όλους τους φοιτητές…σε κάθε γωνιά του κόσμου! Φοιτητές από όλη την Ελλάδα έχουν υποβάλει τα σκίτσα τους στο www.redbulldoodleart.comκαι ο κόσμος ψήφισετα 20 καλύτερα ανάμεσα σε 427 σχέδια!!!

InsideInfo: Θα ακολουθήσει πάρτι υπό την μουσική των CannibalRadio με…δροσερά RedBull κοκτέιλ στο μπαρ!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης