Nερούδα

Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, η κυβέρνηση του Γκονζάλες Βιντέλα αναθέτει στον αστυνομικό Όσκαρ Πελουσονάου να συλλάβει τον Πάμπλο Νερούδα λόγω τον κομμουνιστικών του πεποιθήσεων.
Ο ποιητής προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα με τη γυναίκα του, τη ζωγράφο Ντέλια Ντελ Καρίλ, αλλά αναγκάζονται τελικά να κρυφτούν. Ο Νερούδα βρίσκει τον αγώνα με τον επιθεωρητή ως ευκαιρία να επανεφεύρει τον εαυτό του, ενώ στην Ευρώπη η ιστορία του ως διωκόμενος ποιητής τον ανάγει σε σύμβολο της ελευθερίας, όσο και σε θρύλο της λογοτεχνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Neruda

Χιλιανή δραματική ταινία 2016 , σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μερσέντες Μοράν, Λουίς Νιέκο.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι

Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Fifty Shades Darker

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι

Δραματική ταινία

Δείτε το τρέιλερ:

Γλυκό Φασόλι

Ο διαχειριστής μιας υπαίθριας καντίνας προσλαμβάνει ως υπάλληλο μια καλοσυνάτη ηλικιωμένη που φτιάχνει εξαιρετική σάλτσα φασολιού, αναπτύσσοντας μαζί της μια βαθιά, ιδιαίτερη σχέση ζωής.

An / Sweet Bean

Δραματική 2016 Γιαπωνέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ναόμι Καβάσε με τους: Κίριν Κίκι, Μασατόσι Ναγκάσε, Κιάρα Ουσίντα.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Ταινία Lego Batman

Παράλληλα με τους κακοποιούς της Γκόθαμ Σίτι, οι οποίοι συνασπίζονται υπό την αρχηγία του Τζόκερ, ο μοναχικός κι εγωπαθής Μπάτμαν έρχεται αντιμέτωπος με τα πατρικά του καθήκοντα, καθώς υιοθετεί… κατά λάθος ένα υπάκουο ορφανό αγόρι.

The Lego Batman Movie

Animation 2017

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις ΜακΚέι.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Διάστημα Ανάμεσά Μας

Έχοντας γεννηθεί στον Άρη, αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν την απογείωση του διαστημόπλοιου που έφερε την μητέρα του στον Κόκκινο Πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη. Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του, καθώς τα όργανά του δεν αντιδρούν καλά στην γήινη ατμόσφαιρα. Επιθυμώντας διακαώς να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ θα αποδράσει για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το πού ανήκει στο σύμπαν.

The Space Between Us

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χέλσομ.

Ηθοποιοί: Έισα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Όλντμαν, Μπριτ Ρόμπερτσον, Κάρλα Κουτζίνο.

Δραματική ταινία

Δείτε το τρέιλερ:

Αυτοκρατορία

Ο Νέιτ είναι ένας νεαρός πράκτορας του FBI που αναλαμβάνει υποθέσεις τρομοκρατίας. Όταν άγνωστοι κλέβουν μια μεγάλη ποσότητα επικίνδυνης χημικής ουσίας, ο Νέιτ αποπειράται να εισχωρήσει μυστικά σε μία εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την ληστεία. Κατορθώνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα αναγκάζεται να εκτελέσει σκληρές πράξεις που έρχονται ενάντια στις πεποιθήσεις του.

Imperium

Θρίλερ 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνιελ Ραγκούσις με τους: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τόνι Κολέτ, Τρέισι Λετς.

Δείτε το τρέιλερ:

H Κλούβα

Παλλόμενο από ένταση, αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο και βαθιά πολιτικό, αυτό το κλειστοφοβικό, συναρπαστικό φιλμ μας μεταφέρει στο Κάιρο, το καλοκαίρι του 2013 – δύο χρόνια μετά την Αιγυπτιακή Επανάσταση. Στην αρχή της σειράς των γεγονότων που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Μόρσι, μια κλούβα της Αστυνομίας, μέσα στην οποία κρατούνται διαδηλωτές με εντελώς διαφορετικές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, διασχίζει τις βίαιες διαδηλώσεις. Θα μπορέσουν οι κρατούμενοι να ξεπεράσουν τις διαφορές τους προκειμένου να επιβιώσουν;

Ταινία Έναρξης στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα», Φεστιβάλ Καννών 2016.

Πρόταση της Αιγύπτου για το OSCAR® Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης