Πάρτι Γυναικών

Στο «Πάρτι Γυναικών», μια προχωρημένη, κωμωδία, πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι στο Μαϊάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά μια απροσδόκητα σκοτεινή, αλλά και ξεκαρδιστική, τροπή όταν κατά λάθος σκοτώνουν έναν στρίπερ. Προσπαθώντας να αποφασίσουν τι θα κάνουν, η νύχτα θα τις οδηγήσει σε τρελά μονοπάτια, και τις φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Rough Night

Σκηνοθεσία: Λουσία Ανιέλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ Μακίνον, Τζίλιαν Μπελ, Ιλάνα Γκλέιζερ, Ζόι Κράβιτς, Τάι Μπαρέλ

Διάρκεια: 89 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

Η Οργή Ενός Υπομονετικού Ανθρώπου

Ισπανικό θρίλερ βραβευμένο με 4 Γκόγια. Ο Χοσέ, ένας μοναχικός και ντροπαλός άντρας, γνωρίζει την Άννα, την αδερφή του φίλου του και ιδιοκτήτη του μπαρ που ο ίδιος συχνάζει. Οι δυο τους ερωτεύονται, όταν όμως ο Κούρο, ο σύζυγος της Άννα, εκτίει την ποινή του και επιστρέφει μετά από οχτώ χρόνια στη φυλακή, τα πάντα αλλάζουν. Ο Χοσέ τον περιμένει έχοντας στο νου του ένα κρυφό σχέδιο…

Tarde Para la Ira

Θρίλερ 2016 Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ραούλ Αρεβάλο με τους: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Λουίς Καγιέχο, Ρουθ Ντίαζ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου

Η Τζέσικα Τσαστέιν σε ένα πολεμικό δράμα βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Στην Πολωνία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο δρ. Ζαμπίνσκι και η σύζυγός του ρισκάρουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Εβραίους από το γκέτο της Βαρσοβίας, προσφέροντάς τους καταφύγιο στο ζωολογικό κήπο που διευθύνουν.

The Zookeeper’s Wife

Δραματική 2017 Τσεχοβρετανική ταινία, σκηνοθεσία Νίκι Κάρο με τους: Τζέσικα Τσάστεϊν, Γιόχαν Έλντεμπεργκ, Ντάνιελ Μπρουλ.

Δείτε το βίντεο:

Τα Παράπονα Στον Δήμαρχο

Καθώς ένα οικονομικό σκάνδαλο ξεσπάει παραμονές των εκλογών, οι δημότες ενός μικρού χωριού της Σικελίας κάνουν την υπέρβαση και δεν ψηφίζουν τον διεφθαρμένο, παλαιοκομματικό πρώην δήμαρχο, αλλά έναν ιδεαλιστή δάσκαλο που υπόσχεται ισονομία και πάταξη της διαφθοράς. Όταν όμως αρχίζει να εφαρμόζει τις εξαγγελίες του, οι κάτοικοι ξεσηκώνονται…

L’ Ora Legale

Κωμωδία 2017

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Σαλβατόρε Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε με τους: Σαλβατόρε Φικάρα, Σαλβατόρε Πικόνε.

Δείτε το τρέιλερ:

Οδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης

Επτά παιδιά χωρισμένων γονιών ξεσηκώνονται ενάντια στο γονικό πηγαινέλα. Οκτώ «γονείς» και έξι ετεροθαλή αδέλφια μετρά ο 13χρονος Μπαστιέν εξαιτίας των πολλών διαζυγίων και των νέων σχέσεων των γονιών του. Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αυτός και τα αδέλφια του μετακινούνται συνεχώς από το ένα σπίτι στο άλλο, μέχρι που ο Μπαστιέν αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στους γονείς. Εκείνος και τα αδέλφια του θα εγκατασταθούν στο ευρύχωρο σπίτι της γιαγιάς του και οι μεγάλοι είναι αυτοί που θα πηγαινοέρχονται…

C’ Est Quoi Cette Famille

Κωμωδία 2016

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Γκαμπριέλ Ζιλιέν – Λαφεριέρ με τους: Ζιλί Γκαγιέ, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Τιερί Νεβίκ.

Δείτε το τρέιλερ:

S.O.S. Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα

Αντιπολεμική σάτιρα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Ένας παράφρονας Αμερικανός στρατηγός διατάζει τα βομβαρδιστικά του να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Κι ενώ το Πεντάγωνο καλεί Μόσχα, για να αντιμετωπίσει από κοινού την ιδιόρρυθμη κατάσταση, πληροφορείται την ύπαρξη ενός μηχανισμού ρωσικών αντιποίνων που ούτε οι Σοβιετικοί είναι σε θέση να ελέγξουν.

Dr. Strangelove, Or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Κωμωδία 1964

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κιούμπρικ με τους: Πίτερ Σέλερς, Τζορτζ Σκοτ, Στέρλιν Χέιντεν, Σλιμ Πίκενς, Κίναν Γουίν, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης