Τα σάπια b-movies και ειδικότερα αυτά με τεράστια φίδια, δεινόσαυρους, κροκόδειλους, χταπόδια, καρχαρίες και άλλα, είχαν πάντοτε την πλάκα τους από την εποχή που τα πετυχαίναμε ως βιντεοκασέτες στα ράφια των βιντεοκλάμπ μέχρι και τώρα.

Όσο κι αν δεν παλεύονταν σαν παραγωγές και σου έκαιγαν τα εγκεφαλικά κύτταρα με το ανύπαρκτο μπάτζετ και ερμηνείες ή την πλήρη ανυπαρξία ροής και αξιόλογης δράσης, αν τα έβλεπες με την κατάλληλη παρέα μπορούσαν να λειτουργήσουν τουλάχιστον ως μια καλή αφορμή για γέλιο, μέσω του ατέλειωτου ομαδικού καννιβαλισμού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η “The Asylum” πρωτοστατεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορώντας τίτλους όπως “Transmorphers”, “The Almighty Thor”, “Atlantic Rim”, “Snakes On a Train” και άλλα τραγελαφικά που αποτελούν φτηνιάρικες ιδέες/αντιγραφές πρόσφατων μπλοκμπάστερ επιτυχιών ενώ στον κατάλογο της περιλαμβάνονται και τα δικά της creature feature τύπου “Mega Shark Versus Giant Octopus”, “Mega Piranha”, “Mega Python vs. Gatoroid”, “Mega Shark Versus Mecha Shark”, “2-Headed Shark Attack”, “3-Headed Shark Attack” (.. θέλετε κι άλλα;) αλλά και η ζόμπι σειρά “Z Nation”.

Το “Sharknado” που κυκλοφόρησε το 2013, αποτέλεσε παραδόξως τόσο καρα-cult φαινόμενο που κατέληξε να βγάζει κάθε χρόνο και από ένα sequel, με την 4η να προορίζεται για το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε όσα διαφορετικά concept με καρχαρίες κι αν σκεφτούν, δεν συναντάς κάθε μέρα τεράστιους ανεμοστρόβιλους που κουβαλάνε γιγάντιους καρχαρίες, αλλά μπορείς να τους πετυχαίνεις.. κάθε χρόνο.

Το “The 4th Awakens” που ακούγεται σαν ένας φαφούτης να προσπαθεί να προφέρει τον τίτλο του τελευταίου “Star Wars”, θα εκτυλίσσεται πέντε χρόνια αφότου η Ανατολική Ακτή ρημάχθηκε στο περσινό “Sharknado 3: Oh Hell No!”. Ο πρωταγωνιστής Fin (ο Ian Ziering aka αιωνίως ο Steve του “Beverly Hills, 90210”), η οικογένεια του και ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να ησύχασαν προσωρινά από τους καρχαριοστρόβιλους, όμως οι.. ιπτάμενοι καρχαρίες δεν θα σταματήσουν τελικά να εμφανίζονται σε κάθε απίθανο μέρος, με προορισμό αυτή τη φορά το.. Λας Βέγκας.

Δείτε το πρώτο teaser και το επίσημο πόστερ στο Core…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης