Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Υπάρχει κίνδυνος να έχω κολλήσει AIDS;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης: Γιατρέ καλησπέρα. Πριν μία εβδομάδα έκανα σεξ με μια ιερόδουλη σε ένα πορνείο. Κατά την διάρκεια του σεξ το προφυλακτικό κατέβηκε περίπου στη μέση του πέους, έπεσε η στύση και το κεφάλι του πέους και το υπόλοιπο πέος έμεινε προφυλαγμένο. Αφού ανεβάσαμε το προφυλακτικό συνεχίσαμε. Αυτό επαναλήφθηκε άλλη μία φορά. Μετά το τέλος της πράξης, αφού έβγαλα το προφυλακτικό, έπλυνα το πέος με νερό και σαπούνι και το κεφάλι με αντιβακτηριδιακό. Παρατήρησα το πέος μου, σε περίπτωση που είχε κάποια αμυχή, ευτυχώς δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Επειδή όμως ανησυχώ, υπάρχει κίνδυνος να έχω κολλήσει κάτι και κυρίως AIDS; Σας ευχαριστώ.

Αγαπητέ,

Από την περιγραφή σας, δεν νομίζουμε ότι πρέπει να ανησυχείτε. Μπορείτε όμως να προβείτε σε αιματολογικό έλεγχο για την επιβεβαίωση σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης