Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Σε τι μπορεί να οφείλεται η κακή στύση μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης: Γιατρέ είμαι 20 ετών και δεν έχω καλή στύση. Πήγα σε γιατρό σε νοσοκομείο και έκανα εξετάσεις για μικρόβια (έδωσα προστατικό υγρό) βρήκαν αρνητικές. Πριν από ένα χρόνο έκανα ξαφνικά πυρετούς, με έκαιγε η ουρήθρα μου και την ούρηση και πήρα αντιβίωση, αλλά από τότε παρατηρώ μια συρρίκνωση του πέους πριν από την στύση, οι όρχεις δεν κρέμονται ποτέ, στυτική δυσλειτουργία, μείωση στον οργασμό, το σπέρμα είναι διαφανές και κιτρινίζει πολλές φορές, αλλά πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι στα 18 έβαζα δάχτυλο ώστε να έχω καλύτερο οργασμό. Οφείλεται σε αυτό; Τι μπορεί να είναι; Τώρα έχω σταματήσει να το κάνω αυτό, αλλά έχω πρόβλημα με την κοπέλα μου. Παρακαλώ άμεση απάντηση!

Αγαπητέ,

Εάν έχετε περάσει (ή ακόμη περνάτε) μια λοίμωξη που δεν αντιμετωπίσθηκε σωστά, μπορεί να δικαιολογεί τα συμπτώματά σας. Θα προτείναμε εκ νέου σωστό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης