Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Σε τι οφείλεται αυτό το τσούξιμο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος: Καλησπέρα. Εδώ και τρεις ημέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθειάς σας γιατί έχω αγχωθεί, επειδή φοβάμαι πολύ τις ασθένειες. Όλα ξεκίνησαν όταν είχα προσπαθήσει να αυνανιστώ αρκετές φορές, αλλά πάνω που πήγα να τελειώσω σταματούσα… Μετά άρχισε ένα συναίσθημα ότι θέλω να πάω να ουρήσω και πήγαινα, αλλά έβγαζα μικρή ποσότητα.

Γενικά στην ούρηση δεν νιώθω κάποιο πόνο ή τσούξιμο. Επίσης δοκίμασα να εκσπερματίσω και το έκανα κανονικά χωρίς κάποιο πόνο ή τσούξιμο. Ένα ελαφρύ τσούξιμο νιώθω σε άσχετα διαστήματα στο κάτω μέρος του πέους (η ουρήθρα πρέπει να είναι εκεί), αλλά αυτό το ένιωθα και παλιά και περνούσε.

Έχω πολύ καιρό να πάω με κοπέλα, οπότε θεωρώ ότι δεν μπορεί να είναι προστατίτιδα γιατί δεν έχω και κανένα πόνο. Λέτε να είναι ουρολοίμωξη; Αλλά πώς συνέπεσε μετά τις προσπάθειες αυνανισμού; Μπορεί να μην είναι και τίποτα και απλά να το ζόρισα λίγο.. Έχω τρομοκρατηθεί για αυτό ζητώ τη βοήθειά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,

Μάλλον ακούγεται για προστατίτιδα, λόγω μη σωστής εκσπερμάτισης (ολοκληρωμένης). Προχωρήστε σε έλεγχο από ειδικό.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης