Πέφτει η αυλαία την Πέμπτη (6/7) στο «2ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece», στο Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο, του Δήμου Αλίμου, που θα γεμίσει εφέτος με τις παιδικές φωνές των αθλητών, που θα λάβουν μέρος.

Το Format «HaBaWaBa Greece» υποστηρίζουν: η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Αλίμου, ο οποίος παρέχει μεταξύ άλλων το Κολυμβητήριο με τις υποδομές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην πολίστας, Σπύρος Καπράλος γνωρίζει καλά τα οφέλη μιας τέτοιας διοργάνωσης και δήλωσε: «Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, που γίνεται χάρις στις ενέργειες του Ηλία Δαλαϊνα. Τέτοιες προσπάθειες φέρνουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και κυρίως στο πόλο. Από τέτοιες ενέργειες ξεπηδούν και οι αυριανοί παίκτες των ομάδων και κατά κύριο λόγο των Εθνικών ομάδων. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι το πόλο, μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες».

Οι συμμετοχές

Μετά την περυσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης του «HaBaWaBa Greece» η διοργανώτρια εταιρία Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development, αύξησε τις συμμετοχές και θα αγωνιστούν 24 ομάδες στην κατηγορία Κ11 και 7 ομάδες στην κατηγορία Κ9. Εφέτος εκτός των 5 ομάδων από την Αίγυπτο θα πάρει μέρος και μια από την Ιταλία.

Στη γειτονική χώρα, εφέτος, διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα (26/6-2/7) το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa, στο Lignano Sabbiadoro, στο Ούντινε, με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το «HaBaWaBa Greece» έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας αναλάβει πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

09:30 HSC Rabbits-NCKalamaki (U11/A), AO Kastella-Ethnikos Piraeus (U11/B), Leontes Alimou-Anog Warriors (U9)
10:10 Nel Hippocampus-Gezira (U11/C), NOV Dolphins-HSC Snakes (U11/D), Nel Assasins-NOV Sharks (U9).
10:50 Hellas Verona-Nel Pirates (U11/A), PAO-HSC Lions (U11/B), AOPF Yellow Starfish-Plits Plats (U9)
11:30 OSFP-HSC Stars (U11/C), Leontes Salomon-AOPF Blue Sharks (U11/D), Magnites-Anog Dolphins (U9)
17:30 Nel Pirates- HSC Rabbits (U11/A), HSC Lions- AO Kastella (U11/B), Nel Assasins- AOPF Yellow Starfish (U9)
17:40 OSFP- Magnites (U11/C), AOPF Blue Sharks- NOV Dolphins (U11/D), Nel Hippocampus- Anog Dolphins (U11/C)
18:20 NCKalamaki-NOV Poseidons (U11/A), Ethnikos Piraeus-SK Roi (U11/B), NOV Sharks- Anog Warriors (U9)
19:00 HSC Stars-Gezira (U11/C), HSC Snakes-Anog Seagulls (U11/D), Leontes Alimou- Plits Plats (U9)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης