Με μία αξιόλογη παρουσία επέστρεψε από την Πράγα η ελληνική κολυμβητική αποστολή, που είχε ταξιδέψει στην τσέχικη πρωτεύουσα για την Πολυεθνή Συνάντηση Εφήβων/Νεανίδων. Η Ελλάδα κατέλαβε στο σύνολο την 7η θέση συγκεντρώνοντας 258 βαθμούς, ενώ στις επιμέρους κατηγορίες οι Νεάνιδες πήραν την 6η θέση και οι Παίδες την 7η. Την αποστολή της χώρας ακολούθησε ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργος Κατσαρός και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, έδωσε την δική του αίσθηση για το πώς παρουσιάστηκαν τα παιδιά αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

«Καταρχήν υπήρχαν κάποια προβλήματα όσον αφορά το προγραμματισμό της διοργάνωσης, καθώς ενώ ξεκινούσαν πρωί οι αγώνες τελείωναν αργά το μεσημέρι με αποτέλεσμα το απόγευμα που έπρεπε να επιστρέψουμε στην πισίνα, να μην είχαν τα παιδιά τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να ξεκουραστούν. Ήταν μία κακή διοργάνωση σχετικά με τον προγραμματισμό. Επιπλέον, η ακύρωση της Φωτεινής Μέτσιου στα 400μ. Ατομική για λανθασμένη χεριά στην πεταλούδα, έγινε πολύ καθυστερημένα. Είναι κάτι στο οποίο θεωρούμε λάθος, με την απόφαση των διοργανωτών να μην ήταν ορθή», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Κατσαρός αναφέρθηκε επίσης στην απόδοση των αθλητών: «Σχετικά με την απόδοση των αθλητών θεωρώ ότι δεν ήταν ικανοποιητική. Ωστόσο, τα πήγαν αρκετά καλά, βάζοντας ως προϋπόθεση τους στόχους που είχαν θέσει οι προπονητές στους αθλητές τους. Κάποιοι αθλητές ήταν πιο έτοιμοι, κάποιοι άλλοι βρίσκονταν σε περίοδο φορμαρίσματος, ενώ άλλοι ετοιμάζονται για τους Βαλκανικούς. Νομίζω ότι αυτή η φουρνιά έχει αρκετά αξιόλογα παιδιά, τα οποία έχουν γαλουχηθεί μέσα από αθλητικά πλαίσια. Κατά 90% πιστεύω πως ότι στο προσεχές μέλλον θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα και θα τα χειροκροτήσουμε σε υψηλούς αγώνες. Μου έκανε εντύπωση ότι ο ένας ήταν δίπλα στον άλλον, παροτρύνοντας και τους Κύπριους αθλητές που πήραν μέρος στην εκδήλωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης