Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές αλλά και μία κυπριακή θα έχουμε την Πέμπτη (2/6) στη Ρώμη, όπου στο Ολυμπιακό στάδιο της πόλης θα διεξαχθεί ο 5ος εφετινός αγώνας του Diamond League, της κορυφαίας σειράς της IAAF που συνολικά περιλαμβάνει 14 μίτινγκ, με το τελευταίο (τελικός) να γίνεται στις 9 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Στην ιταλική πρωτεύουσα θα δώσουν το παρών η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος, όπου θα συμμετάσχει επίσης με τα χρώματα της Κύπρου ο Δημήτρης Χονδροκούκης, ενώ στο επί κοντώ έχουν κληθεί να πάρουν μέρος η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπανιώτης, εκτός του Χονδροκούκη, θα έχει ακόμη αντιπάλους τους Μπαρσίμ (Κατάρ), Μπέικερ (Βρετανία), Μπονταρένκο (Ουκρανία), Φασινότι (Ιταλία), Γκράμπαρζ (Βρετανία), Κριμαρένκο (Ουκρανία), Τάμπερι (Ιταλία), Γκουοβέι Ζανγκ (Κίνα), άλτες που είναι όλοι τους ικανοί για μεγάλα άλματα.

Η Παπαχρήστου στο τριπλούν θα έχει να αντιμετωπίσει τις Γκιέρις (Γερμανία), Ιμπάργκουεν (Κολομβία), Λα Μάντια (Ιταλία), Ποβέα (Κούβα), Ρόχα (Βενεζουέλα), τις Τζαμαϊκανές Τόμας και Γουίλιαμς, αλλά και τις έμπειρες Ριπακόβα (Καζακστάν) και Σαλαντούχα (Ουκρανία).

Οι Κυριακοπούλου, Στεφανίδη θα δώσουν το παρών σε ακόμη έναν μεγάλο αγώνα, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά το πλείστον γνωστές αντιπάλους από τα προηγούμενα μίτινγκ, όπως η Ελβετή Μπούχλερ, η Κινέζα Λι, η Βραζιλιάνα Μούρερ, η Γερμανίδα Ρίζιχ και η Κουβανή Σίλβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης