Ο Αντώνης Μάστορας ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Βασιλικού, με στόχο να επιστρέψει υγιής και ανταγωνιστικός στις διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Ο Έλληνας άλτης, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον κράτησαν πίσω τα δύο προηγούμενα χρόνια και πλέον σκέφτεται με αισιοδοξία το μέλλον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του ίδιου και του προπονητή του είναι να εκμεταλλευτεί την περίοδο του χειμώνα, για την ενδυνάμωση του ποδιού του και την πλήρη αποθεραπεία του. Ο Μάστορας είναι ένας από τους κορυφαίους άλτες του ύψους και είναι δεδομένο πως, αν καταφέρει να αφήσει πίσω του τα προβλήματα, θα μπορέσει να βρει και πάλι το δρόμο προς τις επιτυχίες. Αναμφίβολα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου είναι μία από τις διοργανώσεις, που έχει στόχο να συμμετάσχει.

Ο 26χρονος Μάστορας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο το 2015 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στην Πράγα, ενώ το Νοέμβριο του 2016 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να καθαρίσει τους αχίλλειους τένοντες.

Εξάλλου, στο γκρουπ του Δημήτρη Βασιλικού εντάχθηκε και ο άλτης του μήκους, Άγγελος Ρούσσος, που το καλοκαίρι «προσγειώθηκε» στα 7.61 μέτρα. Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε και η Χριστιάνα Μάρκου, που φέτος βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ της (6.02μ) στο μήκος και πλέον σκέφτεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (Κ20).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης