Ο ΣΕΓΑΣ θα βραβεύσει στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του τις αθλήτριες, τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, μια ημέρα πριν την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, συνέντευξη Τύπου για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του στίβου εντός συνόρων, το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, θα δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας και πρωταθλητές του στίβου.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στίβου στη χώρα μας και αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση αντιπροσωπευτικών μας ομάδων για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του κλειστού στίβου. Έτσι αθλήτριες και αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους ενώ ο υψηλός συναγωνισμός θα φέρει καλές επιδόσεις και θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης