Η ΑΕΚ «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας του ΠΑΟΚ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Η Ένωση επικράτησε 25-20 στη Μίκρα, στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ, και πλέον έχει την ευκαιρία την Τετάρτη (9/5) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους τελικούς και να επικεντρωθεί απερίσπαστη στην προετοιμασία της για τον διπλό τελικό του Challenge Cup με την Ποταϊσα Τούρντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταφέρνοντας να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και να ξεφύγει 15-10 στην ανάπαυλα, η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει στο υπόλοιπο του αγώνα το προβάδισμα, αν και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 19-18 στο 49΄. Οι αποκρούσεις του Ραντούλοβιτς και του Συγγάρη (ο τελευταίος απέκρουσε τρία πέναλτι) απέβησαν καθοριστικές, καθώς ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόλις δύο γκολ ως το τέλος της αναμέτρησης και η Ενωση, αν και βρέθηκε κάποια στιγμή να παίζει με δύο παίκτες λιγότερους, αύξησε εκ νέου το προβάδισμά της και έφτασε στη νίκη με 25-20.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 3, Παλάσκας 5, Τσίλης 3, Νικολαΐδης, Κοκώνης 1, Πόουλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος 2, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς, Κέζιτς 1, Κυπραίος 1, Δελιάς, Βεσελίνοβιτς 3, Κοτανίδης.

ΑΕΚ (Γραμματικός):
Χρ. Νικολαΐδης, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χογκάς 6, Π. Νικολαΐδης 2, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας 1, Αντωνιάδης, Λόκεν 5, Δομπρής 1, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα, Μυλωνάς 2, Ζαμπούνης 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης