Την πρώτη του νίκη επί της ΑΕΚ μετά από 12 σερί ήττες πανηγύρισε ο Φίλιππος. Η ομάδας της Βέροιας στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier επικράτησε 29-25 και έσπασε μία παράδοση που κρατούσε από το 2010!

Αυτή ήταν η 13η νίκη για τους Βεροιώτες που έφτασαν τους 27 πόντους στην 2η θέση, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 14 βαθμούς στην 8η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ένωση» παρά την προσπάθεια της δεν μπόρεσε να αποτρέψει την 6η συνεχόμενη ήττα της σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 9η σε 17 ματς στην Handball Premier!

Τα πεντάλεπτα:
3-2, 5-4, 8-6, 9-10, 13-13, 14-16 (ημχ.), 16-18, 18-21, 20-23, 22-26, 24-26, 25-29

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης):
Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης, Φάμπατς 4, Δημοσθένους 1, Νικολαίδης 6, Αργυράκης 4, Χατσίκας 2, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης 1, Φίλης, Γιαννόπουλος, Πλέχ, Μπαλάσκας, Κολιούλης, Κουμαραδέλης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης):
Τσιλιμπάρης, Αρβανιτίδης, Ζλατάνος, Μιλόσεβιτς, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης 1, Ανανιάδης, Δεληγιάννης, Τριανταφυλλίδης 2, Δραγκόλας 6, Βεσελίνοβιτς 8, Καρυπίδης 4, Βουτσάς, Σανίκης 5, Μπαντής 3.

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ):
«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Χάσαμε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, αλλά σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά. Σίγουρα τα λάθη διορθώνονται μέσα από την προπόνηση, αλλά εμείς είναι γνωστό ότι έχουμε έλλειψη προπονήσεων. Περνάει δύσκολες στιγμές το τμήμα, πρώτη χρονιά είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα αποδυναμώθηκε και σε αυτό το ήδη μέτριο ρόστερ είχαμε σήμερα και την απώλεια του Γεωργιάδη».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου):
«Περιμέναμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έβγαλε εγωισμό και είχε θετική παρουσία. Εμείς είχαμε θέματα στην άμυνα που χρειάζεται να διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας. Κρατάμε τους δύο βαθμούς που είναι σημαντικοί».

Γρηγόρης Σανίκης (αριστερός ίντερ Φιλίππου):
«Κερδίσαμε με μέτρια εμφάνιση. Παρόλα αυτά δείξαμε συγκέντρωση για 60 λεπτά. Η ΑΕΚ είναι πάντα υπολογίσιμη και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια βγάζει καλό πρόσωπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης