Τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών κατάκτησε ο Φίλιππος Βέροιας και πλέον είναι πολυνίκης του θεσμού με 6 τρόπαια. Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε στον τελικό του Δούκα με 21-19 και πρόσθεσε το έκτο κύπελλο στην ιστορία της στην τροπαιοθήκη της.

Οι νικητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό του Λουτρακίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ φορ μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ αναδείχθηκε ο Σάββας Καρυπίδης. Ο 37χρονος δεξιός εξτρέμ είχε 100% ευστοχία στον μεγάλο τελικό με 8 γκολ σε 8 προσπάθειες, ενώ συνολικά το διήμερο πέτυχε 12 τέρματα.

ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Κυρκίτσος, Τζανιδάκης, Τόμπρος 2, Αϊβαλιώτης, Χατσατουριάν 1, Πάνου, Μανουσέλης 3, Σαμαράς, Δ. Μπραουδάκης, Μωραΐτης 1, Μισαηλίδης 2, Ντούνης 5, Μπάγιος 2, Μαγκαφουράκης, Αντωνόπουλος, Αραπακόπουλος 3.

Φίλιππος (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αρβανιτίδης, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης 1, Αποστολίδης 1, Ανανιάδης, Μπαντής, Δεληγιάννης, Σανίκης 4, Βουτσάς, Καρυπίδης 8, Κότσιφας, Δραγκόλας, Τσιλιμπάρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος 3, Βεσελίνοβιτς 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης