Τον ενθουσιασμό του που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Σέντρικ Σίμον, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι των «ερυθρόλευκων».

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι είναι πρόκληση για την ομάδα του το three peat στην Euroleague, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, όπως ο Σπανούλης, ο Ντάντσον και ο Πέτγουεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι λίγο νευρικός, λίγο ενθουσιασμένος, αλλά έτοιμος να ξεκινήσω. Θέλω να μεγαλώσω ως παίκτης και ως άτομο, να βελτιώνομαι κάθε χρόνο παίζοντας στο παρκέ και να έχω καλές χρονιές. Να είμαι δυνατός», είπε αρχικά ο Σίμονς.

Για την απόκτηση ομοιογένειας και χημείας είπε: «Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Έχουμε έμπειρους παίκτες, έχουμε τον Σπανούλη και τον Ντάνστον, ο Πετγουέι και εγώ έχουμε παίξει ξανά. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά την ίδια στιγμή είναι και μια πρόκληση για κάθε παίκτη».

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του δεύτερου σερί ευρωπαϊκού τροπαίου σημείωσε ότι «…δεν ήταν έκπληξη. Παρακολουθούσα την Ευρωλίγκα όλη τη χρονιά, επειδή είμαι φίλαθλος. Έβλεπα τους φίλους μου να παίζουν και νομίζω ότι για μένα ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη άμυνα και έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες. Μπορούσαν να κερδίσουν, όπως και κάποιος άλλος θα μπορούσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μίλησε για τις πιθανότητες επανάληψης του θριάμβου σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Τρεις φορές στη σειρά είναι για οτιδήποτε δύσκολο. Νομίζω ότι το three peat της Ευρωλίγκας είναι μια πρόκληση που όμως μπορεί να γίνει».

Κλείνοντας ευχαρίστησε την υποστήριξη και τόνισε ότι «ελπίζω ότι δεν θα σας απογοητεύσω».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης