Πλήρης διαφωνία για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ διαπιστώθηκε σε έκτακτη συνάντηση που είχε την Κυριακή ο Θωμάς Μαύρος και οι μέτοχοι της «Ένωσης».

Ο Βασίλης Σίμος (ως εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά), ο Μάκης Κασνακίδης (εκπροσωπώντας το ΔΣ των Supporters πλην του Γεωργατζόγλου) και ο Κώστας Παπαδημητρίου (εκπροσωπώντας την Ερασιτεχνική), συναντήθηκαν με τον παλαίμαχο άσο στην καφετέρια, που διατηρεί, προκειμένου να συζητήσουν εν όψει της ΓΣ της ΠΑΕ, την Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, όπως αναφέρει το aek 365, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής όσον αφορά το μέλλον της ομάδας…

Οι εκπρόσωποι άνω του 80% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ πρότειναν στον Μαύρο να μπει στο ΔΣ της ομάδας (και να παραμείνει ταυτόχρονα και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος), αλλά τα άλλα μέλη του να παραμείνουν ως έχουν και να μην μπει κανείς από τους συνεργάτες του ή τους ανθρώπους, που φημολογείται το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκονται στις σκέψεις του.

Όταν εκείνος το αρνήθηκε, του προτάθηκε τότε να γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων (προκειμένου να έχει προετοιμαστεί) και να ορίσουν από κοινού ένα διοικητικό συμβούλιο κοινής αποδοχής. Ωστόσο, και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απαίτηση που προέβαλε ο Μαύρος από την πλευρά του ήταν να του παραδοθούν οι μετοχές της ΠΑΕ και να ορίσει εκείνος δικό του διοικητικό συμβούλιο, χωρίς την παρουσία κανενός μέλους από το υπάρχον (ούτε του Ανδρέα Δημητρέλου).

Οι μέτοχοι της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν κάθετα αντίθετοι σε αυτή την προοπτική όταν ενημερώθηκαν από τον ίδιο ότι δεν θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το σύνολο των μετοχών (πλην του 10% της Ερασιτεχνικής), αλλά και την θέση του προέδρου.

Επίσης, του μεταφέρθηκε ότι η παρουσία του Δημητρέλου στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντική, καθώς είναι ο άνθρωπος που τρέχει το ζήτημα των ρυθμίσεων και των χειρισμών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να καταφέρει η ΑΕΚ να τακτοποιήσει τις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις της.

Παράλληλα οι μέτοχοι παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν στα χέρια του τις μετοχές, ούτε ποιοι θα μπουν στο νέο ΔΣ που θέλει να ορίσει. Αρκέστηκε μόνο να αναφέρει το όνομα του Αντώνη Ηλιόπουλου, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Μαύρος δεν δέχθηκε καμία από τις προτάσεις των μετόχων και εκείνοι δεν δέχθηκαν καμία από τις δικές του, διαπιστώθηκε χάσμα απόψεων, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει πλέον ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Το μόνο που ζητήθηκε από τους μετόχους ήταν να αναβάλει ο παλαίμαχος άσος την συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για αύριο, καθώς είναι πολύ σημαντικό τη δεδομένη στιγμή -με τις κρίσιμες συζητήσεις της ΑΕΚ με την Πολιτεία και με οργανισμούς να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη- να παρουσιάζονται ενωμένα όλα τα μέλη της ομάδας.

Εντούτοις, ο Μαύρος δεν δεσμεύτηκε για αυτό και τους μετέφερε ότι θα αποφασίσει σήμερα το βράδυ ή αύριο νωρίς το πρωί, αφού πρώτα συζητήσει με τους συνεργάτες του τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση…

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης