Αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και σε σχήμα αναμένεται να φέρει η παρουσία του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρόμητου, όπως φαίνεται από τις πρώτες του μέρες στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο έμπειρος τεχνικός αναζητεί τρόπους για να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του Ατρόμητου και το πρώτο πράγμα που πάει να αλλάξει είναι το σύστημα, καθώς θα αφήσει το 4-2-3-1 για το 4-4-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίκτες-κλειδιά σε αυτό το σύστημα αναμένεται να αποτελέσουν οι Σουμπίνιο και Ναπολεόνι, τους οποίους ο Παράσχος εμπιστεύεται και πιστεύει μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν στον Λεβαδειακό.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες προπονήσεις του Παράσχου, ο Βραζιλιάνος θα «φτιάχνει» το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ ο Ιταλός θα ανοίγει στην επίθεση διαδρόμους στον Κούτσι, με τον τελευταίο να έχει προβάδισμα έναντι του Καραμάνου για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Από εκεί και πέρα, την εστία του Ατρόμητου θα υπερασπιστεί ο Ράντμαν, με τον Σκόνδρα στο δεξί άκρο, τον Γιαννούλη στο αριστερό και τους Νάστο – Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Δημούτσο θα πάρει θέση ο Φυτανίδης, με τον Μπρίτο να παίζει στο δεξί άκρο και τον Σουμπίνιο στο αριστερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης